woensdag 29 september 2010

ring's baby!


ringen!
juist, nog meer ringen...
ik heb 1OO ringbasissen besteld,
zodat ik lekker creatief kan zijn.had iemand het goed geraden?

7 opmerkingen:

 1. wow :]! nu ga je echt héél veel ringen kunnen maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig! Ben benieuwd wat je er van maakt! Waar had je ze besteld? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heb ik gezocht op e-bay! zodat ik een cupcake ring kon maken ;) jij bent volgens mij veel beter in het vinden van dingen dan ik :P hihi. heb je toevallig de link voor mij (A)(A) want ik kan alleen normale ringen vinden zonder zo'n rondje erop...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuuuk! Laat je wel zien wat je ervan gemaakt heb? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk zo veel! Ik heb er nu nog 3, hihi, ben ringmaakverslaafd!

  BeantwoordenVerwijderen