dinsdag 8 maart 2011

under construction

As you guys might have seen,
I'm working on my blog!


I hope it's gonna be pretty very soon,
oh and I have some news;
ik denk dat ik weer in het nederlands ga bloggen! 

10 opmerkingen:

 1. JAAA! doe maar, ik vind het veel spontaner overkomen als je in het nederlands blogt op de een of andere manier! succes met je lay-out. schrok wel even toen ik deze zag hihi. kon je tekst ook bijna niet lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. take your time and succes with working on your blog :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je weer in het nederlands gaat bloggen, ik vind dat persoonlijk ook fijner lezen. Hoe kom je daar eigenlijk ineens bij?
  Succes met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dankje voor je comment, haha leuk toch als je zo'n prater bent? ^^

  ja je hebt echt helemaal gelijk. Maar ik weet niet met welk programma jij nakijkt of je het goed schrijft in het engels etc. Maar google heeft dat ook, en als je dan op vertalen klikt dan komen er echt hele rare zinnen uit. dus dat vind ik ook altijd minder fijn als ik een blog in het engels lees. maar natuurlijk moet iedereen het voorzich zelf weten! :)
  succes met je blog.

  ( haha ik heb ook een heel verhaal getypt :P )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd hoe je blog er helemaal uit komt te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben benieuwd hoe hij eruit komt te zien ;d

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd!
  Het gif plaatje staat trouwens op mijn blog.) niet heel spectaculair hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je website nu veel leuker zo. Mooi hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen