vrijdag 12 augustus 2011

swimming bee

Image and video hosting by TinyPic
Laatst zat ik op een terrasje, en kwam er een hele zwerm bijen op me af!
Toen er eentje in mijn flesje vloog en er niet meer uitkwam,
vond ik het een mooi moment voor paybacktime!
haha een bij die aan het zwemmen is.
Een beetje "zielig" is het misschien wel,
maar ik vind het een mooie macrofoto!

7 opmerkingen:

 1. haha, paybacktime. ;)
  Wrede denise.
  Maar inderdaad een mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk! Ik heb ook wel eens met mijn vriend op een terras bijen gevangen in cola-flesjes, omdat ze ons erg irriteerde. Daar had ik ook een geweldige foto van, maar helaas heeft mijn lieftallige laptop laatst al mijn foto's en bestanden gewist..

  http://fashiablee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldige foto!
  ik heb een trauma aan wespen. 1 zomer zat ik onder de wespenbeten, een andere zomer moesten we het restaurant (wellicht het terras) af omdat alle wespen op mij afkwamen en ik helemaal hysterisch werd.

  i just looove this picture >:D

  BeantwoordenVerwijderen