zaterdag 12 mei 2012

new in; primark buys 06052012Zoals jullie gisteren al in de sneekpeek zagen ben ik weer naar de primark geweest! Ook dit keer niet helemaal afgeladen naar huis, maar wel een aantal leuke items die ik erg mooi vind. Ik begin met het shirt met print, deze vond ik op de mannenafdeling, maar ik vond de print zo mooi dat ik hem mee nam! Ik ben er op het moment in aan het knippen, ik wil dat het zo'n losse tanktop wordt, met lage armgaten. Het witte en aquablauwe/groene op de foto zijn strapless tops, ik vind het heerlijk om die te dragen! Ze kunnen makkelijk ergens onder, of gewoon als top in de zomer. Het felroze jurkje sprak me meteen aan, lekker zomers en op veel manieren te combineren. Primark riempjes... wie kent ze niet! Ik koop ze iedere keer wel weer want wat zijn ze handig. Dit keer een lichtgele kleur, past mooi bij al mijn andere pasteltinten. De sjaal vond ik ook te leuk om te laten liggen, het is een vierkante die je in een driehoek draagt, en aan de punten hangen kwastjes en kraaltjes. De lichtgrijze met witte tinten passen overal bij! Dan komen we aan bij de sieraden... toch altijd wel favoriet bij mij! De kettingen hadden ze bij mijn vorige bezoek helaas niet, dus toen ik ze nu zag moesten ze meteen mee! Tot slot de armbandjes, 10 goudkleurige en 10 zilverkleurige. Leuk om te combineren met armbanden die ik al heb om je outfit nét even anders te maken. Hoe vinden jullie mijn aankopen, en zijn jullie laatst nog geweest!?

11 opmerkingen:

 1. Ziet er echt super leuk uit, ik ga eind juni naar de primark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een geweldige aankopen! ik was vorige week ook naar primark maar er was niks leuks :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. the dress and the accesories are the best for me. great clothes!
  kisses
  fran

  showroomdegarde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Ik ga zelf vrijdag dus ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat roze jurkje ziet er super leuk uit :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk ! Ik wil ook nog heel erg graag een keer naar de Primark,
  beetje jammer dat ik daarvoor eerst ongeveer 3 uur moet reizen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt lekker geshopt bij de Primark. Ik vind de sieraden onwijs leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spullen zeg! Moet ook snel weer een keertje gaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oke als ik dit zie wil ik ook weer heel snel weer een keer naar de Primark ^^

  BeantwoordenVerwijderen