vrijdag 24 mei 2013

new in; "MK" watchDe horloges van MK zijn prachtig, maar ook erg prijzig. Ik vind het wel leuk om een horloge daarvan te hebben, maar als ik hem dan maar weinig draag is het ook zo zonde... Op ebay vond ik mooie nepperds, en besloot er daar een te bestellen. Natuurlijk niet zo mooi als "the real deal" maar wel leuk. Ik vind het alleen jammer dat hij zo glimmend is, maar verder vind ik het een prima horloge! Hoe vind jij mijn nieuwe aanwinst!?

11 opmerkingen:

 1. Gaaf, ik zie het verschil niet hoor van echt en nep. :) Nep is voor mij ook prima! Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo'n fan ben van 'neppe' dingen. Maar je horloge is wel mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook 3, heb ik toen besteld op banggood, maar die heeft ze helaas niet meer, ze zijn echt pretty inderdaad!
  Liefs, Ypie

  http://www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iki vind hem heel erg mooi! Je ziet alleen van de zijkant dat die niet helemaal echt is, maar alleen van zo dichtbij zoals op de laatste foto! Maar van ver af zie je het verschil bijna niet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi horloge! :)

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen