donderdag 25 september 2014

quick tip; doe jij al mee met de "instaswap"!

Hoi!
Vandaag heb ik iets leuks om aan jullie te vertellen....
Althans.. ik denk dat een gedeelte van jullie dit heel erg leuk zal vinden!
Zoals jullie vast als is opgevallen is Instagram mijn favoriete social media,
lekker foto's kijken bij anderen, inspiratie opdoen, maar ook zeker zelf leuke plaatjes posten.
Waar het eerst voor mij enkel om de plaatjes ging, zie ik nu steeds meer van het wereldje eromheen.
Lieve reacties van mensen... mensen die echt met je meeleven in wat je post... erg leuk!

Nu is het zo dat er een lieve dame is die een superleuk initiatief heeft bedacht.. instaswap!
Hieronder even in haar woorden wat dit nou inhoud:
"Swap?

Voor hen die nog nooit aan een swap meededen, een swap is een "uitwisseling". Je wisselt aardigheidjes uit met iemand anders. Zo simpel is het. Je maakt(voorkeur) of koopt een aardigheidje voor je swappartner en verstuurt dat op de aangegeven datum met de post. Van alle deelnemers verwachten we foto's op Instagram zodat er in die periode alleen maar happypost op IG te zien zullen zijn. Spreading some love zeg maar.
Swappartner?
Dat is degene die je van mij krijgt toegewezen maar let op! Het is de bedoeling dat je de naam zo lang mogelijk geheim houdt. Alle deelnemers vraag ik hun account openbaar te maken zodat je "stiekem" kunt gaan kijken wie hij/zij is. Waar hij/zij van houdt, hobbies etc. Het zou leuk zijn als de ontvanger pas bij ontvangst leest wie de afzender is. Dus....je krijgt van mij een naam, adres en accountnaam en jij gaat aan de slag. Meer niet, o jawel, je hebt voorpret. Vraag het aan de deelnemers van de voorgaande editie en je zult horen dat mensen nauwelijks bezig zijn met wat ze gaan KRIJGEN, alleen maar met het GEVEN. 
Kosten?
Dát bepaal je dus helemaal zelf. Ik vraag altijd om er een brievenbuszending van te maken zodat de portokosten zo laag mogelijk blijven en de drempel om mee te doen dus ook. Mocht je besluiten jouw swap als pakket te verzenden dan mag dat MAAR..ik wil niet dat andere mensen zich daardoor laten leiden en zich verplicht voelen ook pakketpost te gebruiken. Ik wil niemand op hoge kosten jagen en het voor iedereen leuk houden zonder schuldgevoel. Het gaat niet om de GROOTSTE swap! Het gaat erom dat je voor iemand die je waarschijnlijk helemaal niet kent een aardigheidje maakt, een lach op iemand gezicht tovert. De kleinste Swapje kunnen het meest persoonlijk en "waardevol" zijn. Het gaat om de aandacht. Dus geen budget van mijn kant maar hou het leuk.

Zoals je wel kunt begrijpen is dit hélemaal in mijn straatje...
Lekker wat moois in elkaar knutselen en iemand aan misschien wel de andere kant van het land blijmaken ermee!

Nu zal niet iedereen hier into de knutsel zijn, maar misschien denk je "goh... echt wat voor mij"!
Overigens móet je niet persé knutselen.. het gaat er gewoon om dat je de tijd neemt om iets leuks voor de ander te verzinnen/maken/kopen en te verzenden met de post!
Ikzelf heb mij al ingeschreven, en mocht jij dit nou ook willen....
Tot 30 september kun je je inschrijven 
Hieronder lees je hoe je dit kan doen, en op de site vind je meer informatie.
"Aanmelden?
Dat kan .....bij mij! LET OP! vorige keer hadden we ongeveer 160 deelnemers.......daat zijn heel veel mailtje maar dát is niet erg! Wat ik wél van jullie vraag is een volledige aanmelding te versturen want anders krijg ik het dubbele aantal mailtjes omdat ik je terug moet mailen met mijn vragen. Dus...in een complete aanmelding staat:
* je instagramnaam (dus bv. @lyndahome)
* je naam en je huisadres
en nieuw dit jaar..
* of je wel of niet met een buitenlandse IG-er zou willen swappen. De portokosten zullen hierdoor hoger zijn!?"

Even een dikke vette pluim voor Lynda, die alles mooi aan het organiseren is!
Inmiddels zijn er al meer dan 600 deelnemers... WOW!
Nou misschien heb ik je geinspireerd, en kun je ook nog meedoen...
Het leuke is dat iedereen die meedoet natuurlijk op instagram zit -dûh-,
Hierdoor krijg je een mooi beeld wanneer je de hashtags bekijkt, bijvoorbeeld:
#instaswap2014 of #instaswap2014falledition
Laat je verrassen.. liefs!


ik ben ook ook te volgen via:

2 opmerkingen: