zaterdag 14 augustus 2010

today is the day!

woehoeeee vandaag vertrek ik op vakantie!
dat betekend dat ik er 8 dagen niet ben.
ik kom zondagmiddag thuis,
maar ga dan niet meteen bloggen (denk ik..)

maaaaaaar,

ik laat jullie niet met niks achter!
iedere dag zal er om 12 uur een inspiratie foto verschijnen,
en door de week heen komen er 4 artikelen online!


ik hoop dat jullie gewoon blijven kijken hier,
en reacties achter laten!


wanneer ik terug ben zal ik uitgebreid alles bekijken,
en vast wel gaan reageren op jullie!


misschien dat er in de loop van de dag nog wel een post komt,
maar ga er maar niet vanuit, want ik moet nog inpakken,
wat laatste dingen doen, en misschien nog wat dingen kopen!


tot over een weeeeek!
ik zal aan jullie denken als ik hier ben..

7 opmerkingen:

 1. dat plaatje is echt móoooooi! Heel veel plezier
  op je vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Nee, ik denk niet meer dat ze die hebben. Ik heb 'm namelijk in de sale bij de V&D in Utrecht gekocht, er hing er ook maar ééntje (gelukkig dat het mijn maat was! ;D). Maar misschien hangt er in een andere grote V&D bij je in de buurt waar ze ook Oasis verkopen ééntje?
  Mocht je 'm toch zelf gaan maken, ben ik echt super benieuwd naar het resultaat! ;D (ik zou dat zelf dus echt niet kunnen tekenen, tenminste, ik heb het inzicht om plooien na te tekenen gewoon echt niet XD)

  + een fijne vakantie gewenst!

  x

  BeantwoordenVerwijderen