donderdag 21 oktober 2010

21102010

Klik hier voor meer gratis...hoe vind jij deze outfit?
en welke foto is je favoriet?

12 opmerkingen:

 1. ik vind dat je altijd zo goed kleren kan combineren :p
  ik kan dat echt niet,
  mooie schoenen!
  en ik vind de laatste foto mooi (de andere ook hoor!) omdat het leuk is dat de zon er zo door komt (:
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de laatste foto is de mooiste ^^
  mooie outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het gemakelijker gewoon om te oefenen, de foto's in mijn laatste post was vooral om te experimenteren met de sluitertijd... ik doe het wel met statief en afstandsbediening ^^ het neemt wel even tijd omdat je bij al de eerste foto's na elke foto moet gaan kijken of de instellingen eindelijk goed zijn. Maar eens de instellingen juist staan is het niet moeilijk meer!
  van anderen is het eenvoudiger om foto's te trekken maar met mezelf heb ik meer tijd om te experimenteren... daarmee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh dat is inderdaad heel leuk! Ik leer het meer op mezelf... maarja, het neemt misschien meer tijd maar het zal wel lukken. Met timer gaat het inderdaad niet goed, met afstandsbediening wel, en dat kost echt niet veel ^^
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de rc-6 heb ik, is zonder kabeltje en kan tot op 5 meter afstand :) hij kostte bij mij 19 euro, dus veel vond ik het niet want het is echt wel handig.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. balen! maar je zal wel vrienden genoeg hebben ;) je lijkt echt een van de vriendelijkste meisjes van heel gs.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lekkere warme sjaal. Je hebt qua kleding stijl een goeie smaak. Het staat je altijd zo chique en goed. Ik vind de 3de foto het leukste. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw, ik ben echt n pro!

  en jij bent een hottie!

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit!
  En supermooie foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen