woensdag 27 oktober 2010

27102010

Klik hier voor meer gratis...Klik hier voor meer gratis...
sorry voor de kwaliteit, morgen weer met mn SLR!


Klik hier voor meer gratis...
Klik hier voor meer gratis...
Klik hier voor meer gratis...

Klik hier voor meer gratis...
Klik hier voor meer gratis...
Klik hier voor meer gratis...

8 opmerkingen:

 1. Haha dankjewel, maar soms schrijf ik een blogbericht en staan er bij heel veel zinnen achter elkaar uitroeptekens! Dan haal ik er wel een paar weg. Het ziet er zo stom uit om achter elke zin een uitroepteken te hebben dan gaat de betekenis eraf..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice blog! New follower, I hope you'll follow mw back! Kiss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt echt mooie sieraden :]
  ~ oei :o in Belgiƫ houden ze zich nog niet zoveel bezig met make-up en ringen denk ik, want vanaf dat ik hoor dat er een nieuwe collectie van iets is, is die in Nederland meteen uitverkocht, terwijl er hier bv. nog veel van die catrice nagellakjes staan.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ring is zo cute. Ik vind de outfit mooi alleen het hestje niet zo. Niet echt mijn smaak of mijn ding denk ik. Maar jouw staat het super hoor. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen